Etusivu Blogi Esittely Koirat Pentuja Kasvatit Shettikset Minishettikset Tenavanurkka Muistoissa Kuvia Myydään

COTON DE TULEARIN JA PARSONRUSSELLINTERRIERIN PENTUJA SUUNNITTEILLA KEVÄT-KESÄLLÄ 2018.

Jos tiedustelet meiltä sähköpostitse pentua niin kerro koko nimesi ja perheestäsi. Kerro myös kokemuksesi yleensä koirista. Ota etukäteen selvää rodusta josta pentua itsellesi etsit, jokaisella rotuyhdistyksellä on suht kattavat kotisivut netissä. Kerron mielelläni koiristamme ja omat kokemukseni eri roduista joita meillä on. En vastaa pelkkiin hintatiedusteluihin. Meiltä ei voi varata pentua tapaamatta ensin minua. Kun pennut ovat noin kuukauden ikäisiä, voi pentuja ja niiden kasvuympäristöä tulla katsomaan. Sovi aika vierailulle!!

Meillä myydään pennut alkaen 8 -viikkoisina rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon, ne on tunnistusmerkittyjä mikrosirulla ja virallisesti terveystarkastettuja eläinlääkärin toimesta. Pennut madotetaan useaan kertaan ennen luovutusikää. Pentujen vanhemmat ovat rotuyhdistysten suositusten mukaan terveystarkastettuja ja geenitestattuja (tai niiden vanhemmat testattu ja terveiksi todettu) niiden sairauksien osalta kuin mitä yleisimmin on testattu. Pentujemme vanhemmat ovat ensisijaisesti hyväluonteisia ja rakenteellisesti terveitä, muut kriteerit tulevat näiden jälkeen. 

Pennun mukana tulee kirjalliset hoito-ohjeet, pientä pentupakettia alkuun pääsemiseksi sekä ruokaa. Minulta saa tukea pennun kouluttamisessa ja hoitamisessa, mielelläni olen yhteyksissä kasvattiperheisiin muutenkin :-)

Pentutiedustelut: 040 545 2974/ Heljä  tai  kennelpiristeen @ gmail.com (poista välit) EI TEKSTIVIESTEJÄ, KIITOS!

Kymen home-etsintä
Kaakon Nettipalvelu 2008